๐——๐—ฒ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ

๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—ผ๐—ณ ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ“ ๐——๐—ฒ ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜ƒ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑโ—
Als je straks iets wilt, of dat nou over (ver)bouwen, recreatie of duurzaamheid gaat, dan is de omgevingsvisie belangrijk. Dat wordt namelijk de kapstok voor al het beleid. Belangrijk dus om nu al over mee te praten. En dat kan, want de gemeente komt naar ons toe. Op 14 februari of 21 februari kunnen we vanuit het buitengebied en de buurtschappen van Hof van Twente meepraten tijdens de roadshows.
Wie in het buitengebied woont en werkt heeft visie. Van oudsher worden we geleid door de seizoenen en zijn we gewend om na te denken over wat er komen gaat. Die waardevolle eigenschap wil de gemeente graag gebruiken. De omgevingsvisie wordt geen plan dat jaren vastligt, maar een kompas, dat bijgestuurd kan worden als het nodig is. Dat gaat over huizen en bedrijfsgebouwen, wegen en fietspaden, water, bodem, natuur en cultureel erfgoed. Over duurzaam, gezond en vitaal blijven door slim om te gaan met onze openbare ruimte.
Deel je jouw toekomstvisie tijdens 1 van de 2 roadshows die speciaal voor de buurtschappen/buitengebied wordt georganiseerd? Kom dan om op 14 februari naar โ€™t gebouwtje in Stokkum, of op 21 februari naar Esbrook in Deldenerbroek. Beide roadshows beginnen om 19.30 uur en zijn uiterlijk om 21.00 uur afgelopen.
Online kun je meedoen via www.omgevingsvisie.hofvantwente.nl