Plaatsing Sponsorbord; Markelosebroek ♥ voor elkaar

Zaterdag 21 mei jl. heeft de werkgroep AED in onze buurt een AED sponsorbord geplaatst bij de Brookschole. We hopen dat de barometer door middel van het hart telkens een stukje roder te kleuren snel zal stijgen en binnen de kortste keren het hele hart rood zal worden ten aanzien van de benodigde financiële middelen.
Van de benodigde € 18.000,- is inmiddels al € 6.000,- toegezegd. Er zullen naast onze eigen bijdrage ook ondernemers uit de buurt worden aangeschreven om zodoende het geldbedrag bij elkaar te kunnen krijgen. Tijdens de informatieavond, gehouden op maandag 30 mei, locatie Brookschole aanvang 20.00 uur zal er een toelichting worden gegeven over het gehele project. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk buurtgenoten op deze avond aanwezig zullen zijn.

Het bord is gemaakt door een delegatie van de wagenbouwers met actieve hulp van leden uit de werkgroep AED en leden van het buurtbestuur. De technische voorzorgsmaatregelen om het bord te kunnen plaatsen was in handen van Gerrit Jimmink en Wim Bolink. Zaterdag 21 mei tegen 15.00 uur arriveerde Jan Markvoort bij de loods van André Stegeman om het bord te vervoeren naar de Brookschole. Bij aankomst stonden buurtbestuur en leden van de werkgroep en meester Johan Beekman al klaar om te helpen.

Nadat het bord was geplaatst was het tijd voor een borrel. Daarvoor werden de leden van de werkgroep nog toegesproken door Ceciel Boode:
“Slechts enkele weken geleden is de werkgroep AED van start gegaan. Een aantal drukke weken ligt al achter hen. En deze week verschijnen de 1e publicaties …. Kortom het tempo zit er goed in! Om het project AED Markelosebroek, ? voor elkaar van de grond te krijgen is dat ook nodig. Maar nog belangrijker worden onze sponsoren en donateurs. Velen hebben al laten weten het initiatief te steunen, maar we hebben dan ook ieders hulp hard nodig om voor elkaar iets te kunnen betekenen! Werkgroep, super wat jullie nu al allemaal hebben gedaan, zonder die inzet stonden we hier nu niet. Ik wens jullie veel succes en als buurtvereniging kun je op ons rekenen!”

herschaalde kopie van foto maarkelsnieuws aed