Brookfeest 2013

De highlights van ons Brookfeest!

Donderdagavond werd al weer voor de 5e keer het tentkampioenschap kruisjassen georganiseerd door onze kaartclub en wederom met succes! Jan Bannink oet Deep’n was de beste van de 100. Complimenten voor de organisatie, die voortreffelijk verliep! Elk jaar blijkt onze kaartclub weer in staat voor vele kaarters een geweldig leuke kaartavond te organiseren. Daar mogen wij trots op zijn!

Tentkampioenschap Kruisjassen 2013

Zaterdagmiddag hadden we ‘Talent in de Brook Tent’. Ondanks het wat geringe aantal artiesten bleken het allemaal talenten!! Bij de kinderen ging de winst naar Aniek, Elin, Lynn, Lisa, Karlijn en Lotte met de act ‘Brook in rep en roer’. En bij de volwassenen was de enige en winnende act van de Brookdeerns met ‘mini magic people’.

IMG_3972 IMG_4006

 

Verder vermaakten de kinderen zich met de spelletjes die buiten voor hun opgesteld stonden en natuurlijk met het springkussen en stormbaan.

’s Avonds ontvingen wij bij het vogelschieten schutterskoningin Rita Vruwink en schuttersprinses Femke Letink. Femke was voor de 2e keer op rij schuttersprinses maar heeft dit jaar haar titel overgedragen aan Rein Klein Twennaar. En bij de volwassenen viel de vogel na precies 265 schoten en daarmee is onze nieuwe schutterskoning Kiev’n Jan!!

IMG_4038 IMG_4035

Na de huldiging was het tijd voor een avondje Rock & Roll met Killer and the Coolcats en natuurlijk onze eigen DJ Henri Tijman.

Zondagmorgen vond het frühshoppen plaats en hierin werden alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar fijntjes en ludiek verteld door ons eigen Brookduo, Arie en Bennie! Verder waren er diverse optredens van onze eigen talenten uit het Brook, zo ook de winnaars van de soundmixshow 2013 van Koninginnedag.

IMG_4104

’s Middags werd het feest geblust… door een water gevecht tussen jong en oud… wat ’n kroam, alles was nat. Wederom kijken we terug op een geslaagd weekend!