Buurtreis Markelosebroek

Onze buurtreis zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 11 juni 2014.
Gaat u gezellig met ons mee? U kunt zich hiervoor opgeven tot 30 mei 2014!

Wat gaan we doen:

We vertrekken om 8.30 uur vanaf de Poppe. We willen deze dag invullen door wat te zien, te doen, lekker eten en drinken en gezellig samen te zijn!

Als eerste bezoeken we het FC Twente stadion. Na ontvangst met koffie/thee worden we rondgeleid door De Grolsch Veste en komen we op plaatsen waar de bezoeker normaal niet komt. Na afloop is er voor iedereen een leuke attentie.

Daarna gaat de bus naar Zwillbrock en kunnen we lunchen bij Ludwig. Nog nooit van gehoord? Dan wordt het hoog tijd! Diegene die de omgeving wil verkennen heeft een uurtje de tijd. Maar kent u de omgeving of maakt u liever een praatje, dan is er niks op tegen rustig te blijven zitten.

We vervolgen onze reis naar de Wijngaard Hof van Twente van de familie Visscher in Bentelo. Daar worden we rondgeleid door de wijngaard en het wijnmaakproces. In het proeflokaal kunnen we een aantal wijnen proeven en lekkere hapjes eten. Voor diegene die geen wijn drinkt is er wat anders onder de kurk.

Daarna gaan we weer richting Markelo en sluiten we de dag af met een heerlijk diner bij de Poppe. We verwachten dat u rond de klok van 19.00 uur weer thuis kunt zijn.

Door bovenstaand programma hopen we een mooie dag met elkaar te hebben. De reistijd is beperkt, dus geen lange bustocht dit keer. Behalve uw persoonlijke uitgaven is de hele dag verzorgt; entrees, eten en drinken zoals hierboven beschreven.

De kosten bedragen € 60,00 per persoon. Na opgave graag dit geld overmaken op bankrekeningnummer 3407.34.957 van Buurtvereniging Markelosebroek.

Heeft u na dit lezen zin om mee te gaan? Geef u dan op via de buurtsite info@markelosebroek.nl. Voor opgave en vragen kunt u ook bellen naar Henny Klein Twennaar 0547-363594 / 06-17874222 of Johan Vruwink 0547-362415

Graag tot ziens op onze buurtreis!
Namens de buurtvereniging Markelosebroek, Henny en Johan.

bus Ter Doest