toneeluitvoeringen “Baakman en Baakman”

Toneelgroep Markelosebroek is alweer druk aan het oefenen en brengt dit jaar het blijspel  “Baakman & Baakman” op de planken. Dit blijspel in drie bedrijven is geschreven door Evelien Evers.
De broers Harm (de oudste) en Leo Baakman wonen in de winter uit zuinigheid van Harm in de schuur. Harm is een uitvinder van niks en aartslui en Leo is een hardwerkende bouwvakker. Hun zus Ans en onsympathieke zwager Gerrit komen samen met hun losbandige dochter Karin regelmatig langs. De fanatiek wandelende vriendinnen Olga en Tina en huisvriend Job komen ook geregeld aanwaaien. Leida de bemoeizuchtige buurvrouw bemoeit zich overal mee en als blijkt dat er wat te halen valt wordt iedereen ineens  heel hebberig.  Zelfs de politie komt er nog aan te pas. Als dit allemaal maar goed afloopt………?? Graag heten we iedereen van harte welkom op één van de uitvoeringen op vrijdag 12, zaterdag 13, woensdag 17, vrijdag 19 of zaterdag 20 februari 2016 in de Brookschole aan de Larenseweg 44 te Markelo.

De kaarten zijn te bestellen per email via toneelkaarten@markelosebroek.nl  of telefonisch bij Monique Ikkink  op 0547-363760.

Vrijdag 12 februari is inmiddels uitverkocht.