Wagenbouwers 2010

Nabespreking 2010
Vrijdagavond 15 oktober jl. hebben onze wagenbouwers de bespreking van de optochtwagen bij Dieka van de Kruusweg bezocht. De jury gaf goede opbouwende kritiek op de wagens. Opmerkingen op de wagen van Maarkelsebrook waren:
Verhoudigen merkwaardig, kleuren goed, mooie verfblikken, leuke details, prima loopgroep, actie op de wagen te saai, prachtige duif, hippies rolvast. Al met al wel commentaar waar ze mee kunnen leven. Maar dat konden ze toch al wel, want ze hebben de wagen met veelplezier gebouwd en daar gaat het tenslotte om!

De trekking voor de onderwerpen van volgend jaar vindt plaats in februari! We zijn natuurlijk erg benieuwd wat 2011 ons gaat brengen!

Optochtwagen 2010
Eindelijk was het zover…. na maanden hard werken, verliet de praalwagen het Brook. Met slechte weersvoorspellingen in het vooruitzicht en dus de nodige overpeinzingen vooraf, keken onze wagenbouwers met plezier uit naar de optocht. Het enthousiasme spatte er vanaf en de regen mocht de pret niet drukken. Om 20.00 uur werd eindelijk bekend of het harde werken werd beloond… Het resultaat: een gedeelde 5e plaats! Wagenbouwers, van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie!
Voor de complete uitslag kijk op www.maarkelsnieuws.nl

optochtwagen markelosebroek 2010 1 optochtwagen markelosebroek 2010