buurtreis 2019

Donderdag 6 juni zijn we met de buurtgenoten weer op reis geweest. Met 44 personen was de bus weer gezellig vol.

Om 8.45 uur zijn we vertrokken vanaf de Poppe richting Oldenzaal.  Onze chauffeur van de firma ter Doest bracht ons via mooie binnendoor weggetjes naar Trioliet.

Hier werden we ontvangen met kofiie en thee met wat lekkers. Na een inleidend praatje en een film door een medewerker van Trioliet werden we opgesplitst in 2 groepen en kregen we een rondleiding door het prachtige bedrijf. Het was erg interessant om te zien hoe alles gemaakt wordt. Na afloop kreeg iedereen nog een leuke attentie van het bedrijf.

 

Na deze rondleiding zijn we naar Delden gereden om te gaan lunchen bij De Hagen. We werden welkom geheten door Nicole Potman die daar werkt. Samen met haar collega’s heeft ze gezorgd voor een heerlijke lunch.

Vervolgens weer in de bus op weg naar Denekamp voor een bezoek en proeverij op Buffalo Farm Twente. Hier hebben we koffie en thee gedronken en zijn rondgeleid op het bedrijf waar mozzarella wordt gemaakt van bufffelmelk. Na de rondleiding konden we proeven van de kaas en mozzarella.

Na dit bezoek hebben we nog een prachtige tour door het mooie Twentse land gemaakt waarbij door de chauffeur allerlei wetenswaardigheden werden verteld. Erg leuk.

Rond 18.00 uur waren we weer bij de Poppe waar we heerlijk hebben gegeten. Iedereen t genoten van de dag en ging iedereen tevreden naar huis