Brookfeest 2012 geslaagd!

Zaterdag 7 en zondag 8 juli stonden in het teken van ons buurtfeest! Voorafgaand begonnen we vrijdagavond al sportief met een workshop Zumba in de tent. Vooral de dames werkten zich behoorlijk in het zweet!

Zaterdagmiddag konden deelnemers van de playbackshow laten zien welk talent ze in huis hadden. En dan zie je toch maar dat het Markelosebroek behoorlijk wat eigen artiesten heeft.

De eerste prijs bij de jeugd ging naar Ilse Schorfhaar. Met het nummer ‘Man, I feel like a woman’ van Shania Twain wist ze iedereen te overtuigen dat zij zowel de playback als dans goed beheerst, iedereen genoot zichtbaar van haar optreden. Bij de volwassenen wonnen de Brookdansers met het nummer ‘I will folow him’ uit Sister Act. Ook dit optreden stond als een huis.

playbackshow 2012

’s Avonds vond het vogelschieten plaats. Na het arriveren van onze schutterskoning 2011, André Stegeman, en schuttersprinses 2011 Femke Letink kon het toernooi van start! De weergoden waren ons nog goed gezind. Hoewel de kop er na het tweede schot af was duurde het nog tot de zesde ronde voordat de vogel viel door een schot van onze nieuwe schutterkoninging, Rita Vruwink!! Bij de jeugd wist Femke Letink haar titel met succes te verdedigen en mag ze het komende jaar opnieuw de titel schuttersprinses dragen!

schuttersprinses femke 2012 schutterkoninging rita 2012

Het feest dat volgde werd tot in de kleine uurtjes voortgezet! Met muziek van Reflexxion was het een zeer geslaagde en gezellige avond/nacht!

De volgende ochtend was de tent om 10.00 uur weer geopend voor het Frühshoppen! Met verschillende optredens van allerlei categorieen werd het Buurtfeest compleet. Natuurlijk mocht ons
eigen Brookduo, Arie van de Poppe en Bennie Siene niet ontbreken. Allerei gebeurtenissen van het afgelopen jaar werden fijntjes en ludiek onder de aandacht gebracht!

brookduo arie  bennie fruhshoppen 2012

Namens het bestuur van de buurtvereniging iedereen hartelijk dank voor jullie komst, optreden of vrijwillige inzet om er samen een fantastisch feest van te maken! Jullie waren geweldig!!