Jaarvergadering 2011

Tijdens de jaarvergadering op vrijdag 13 januari jl. hebben we afscheid genomen van ons bestuurslid André Stegeman. Na 6 jaar van betrokkenheid en inzet bij onze buurtvereniging heeft André besloten er mee te willen stoppen. Maar weg is hij alleminst want zijn loods blijft nog dienst doen voor de wagenbouwers en een handje helpen met het Brookfeest doet hij ook graag.

Als nieuwe bestuursleden hebben wij welkom geheten Marcel Snellink en Henny Klein Twennaar. Henny was in de loop van 2011 alvast gestart en neemt het secretariaat voor haar rekening. Marcel heeft ook al een vergadering mee gedraaid en zijn eerste idee al ter tafel gebracht. We zijn dan ook erg blij met deze nieuwe enthousiaste bestuursleden!
Nadat de vaste rubrieken, een terugblik op 2011 en het financiële verslag, de revue waren gepasseerd, mocht natuurlijk het onderwerp AED Hulpverlening voor het Markelosebroek niet ontbreken. Binnen een jaar tijd is met succes AED hulpverlening opgezet binnen onze buurtschap. Op dit moment tellen we totaal 140 opgeleide AED bedieners en zijn de AED’s geplaatst en aangemeld. Een prestatie van formaat, waar we alle buurtgenoten en sponsoren enorm dankbaar voor zijn. De snelheid en het succes is mogelijk gemaakt door de enthousiaste en ambitieuze werkgroep, die voort zal blijven bestaan als stichting ‘Markelosebroek, hart voor elkaar’. Hun inzet is bewonderingswaardig en hiervoor is veel dank uitgesproken.

De avond hebben we aansluitend gezellig voortgezet met een grandioze bingo en natuurlijk werd er getoost op het nieuwe jaar!