Jaarvergadering 2012

Op vrijdag 18 januari 2013 vond onze jaarvergadering plaats. Tijdens het ‘officiële’ gedeelte keken we terug op 2012 aan de hand van het jaarverslag en het financieel verslag. Ook namen we afscheid van ons bestuurslid Henk Kruse. Henk en ook zijn vrouw Rita werden bedankt voor hun inzet en bijdrage in de afgelopen jaren. Als nieuw bestuurslid hebben we Jan Markvoort welkom geheten. Helaas kon Jan niet aanwezig zijn tijdens de vergadering waarop hij de volgende avond meteen is ingewijd …. spoken in Loo Bathmen.
Na een toost te hebben uitgebracht op 2013 werden de aanwezigen onderworpen aan een verkeerstheorie examen verzorgt door autorijschool Relker. Slechts 1 persoon slaagde en dat was Marleen Worsink. De rest had allemaal meer dan 6 fouten. Bij de mannen slaagde uiteindelijk Marcel Vruggink erin de minste fouten te hebben.

Binnenkort volgen weer nieuwe data en worden onze activiteiten voor 2013 bekend gemaakt. Nu kijken we eerst uit naar de toneelvoorstellingen van de Toneelgroep Markelosebroek!