Koninginnedag 2011, een geslaagde gezellige dag!

Zoals elk jaar met Koninginnedag was er weer de Zeskampmiddag bij de Haverkamp. Ook dit jaar is het team van het Markelosebroek/Dijkerhoek richting Maarkel gefietst om te kijken of ze dit jaar weer zo goed konden presteren als vorig jaar! Nieuwsgierig? Lees hier het verhaal van coach Wendy Stoelhorst.

Het thema van dit jaar was Musicals, elke coach moest verkleed. Ik was Mary Poppins en Gerwin (coach van de Dijkerhoek) de ‘schoorsteenveger’ die daar bij hoort. We waren het leukst verkleed en dus kregen we daar de volle 10 punten voor! Het was een lekker weertje en iedereen die mee deed had er zin in. De spelletjes gingen goed en we hebben een goede score gehaald waardoor we op een gedeelde 2e plek eindigden!
Met de soundmixshow behaalde we helaas een minder goede plek. We deden het liedje Petticoat waarvoor we leuke kleding hadden gekocht en moeten als eerste beginnen. Dat waren wel ff wat flinke zenuwen als je als eerste het podium op moet. Maar de dames en heren hebben het perfect gedaan!
Het was een hele leuke show wat eindigde in een confetti knal. Jammer dat we daarmee 6e zijn geworden, maar er waren heel veel goeie zangers en zangeressen. De Achterhoek heeft daarmee gewonnen met het nummer van de Lion King. Waar niemand tegen op kon! Het was weer een hele leuke gezellige en zeker een drukke dag!