Winnaars playbackshow

Vrijdagavond 8 juli ontpopte zich veel talent tijdens de Westernavond voor de jeugd van 5 tot 85 jaar! Allereerst werd het de jury behoorlijk moeilijk gemaakt om een tot een top 3 te komen bij de playbackshow. De presentratices Imca (Hennie Klein Twennaar) en Simca (Elke Klein Twennaar) hadden er ontzettend veel zin in en zorgden voor een goed verloop van de elkaar opvolgende optredens. Maar liefst 9 goede optredens werden verzorgd door de kinderen. De derde prijs was voor Sanne, Melanie en Maud met het liedje ‘Meisje in het midden’ van Kinderen voor Kinderen. De tweede prijs ging naar Ilse Schorfhaar die als Monique Smit met ‘Blijf je vanavond’ een super goed en swingend optreden wist neer te zetten. De eerste prijs was voor de broers Huub en Rein Klein Twennaar. Zeer overtuigend brachten zij het nummer van Normaal ‘Ik mos pissen’
Bij de volwassen ging de eerste prijs naar Geertje (Klein Horsman) en Hermien (Stoelhorst). Helaas kwamen zij als enige uit in de categorie volwassenen, maar ze wisten met het nummer ‘Meisjes met rooie haren’ de hele tent mee te krijgen!
Aansluitend gaf de jeugdband YOU-R, met muzikaal talent uit Markelo, Diepenheim en Goor, een super goed optreden. Deze band speelt sinds 2 jaar samen en bestaan uit jongens en meiden tussen de 12 en 14 jaar. Alle aanwezigen hebben van de optredens genoten. Natuurlijk mocht tijdens de avond in Western stijl de rodeostier niet ontbreken. Menigeen heeft zich aan een ritje gewaagd maar het bleef bij vallen en opstaan!

rodeostier met rudi optreden you-r geertje  hermien winnaars volw 2011 huub  rein winnaars kids 2011