Brookfeest 5 en 6 juli

Op zaterdag 5 en zondag 6 juli is het alweer zover, dan vieren we samen ons jaarlijkse buurtfeest! En dit jaar is er een jubileum te vieren. De buurtvereniging, opgericht in 1979, bestaat dan alweer 35 jaar. Ter ere van dit jubileum organiseren we op zondagochtend een jubileum brunch.

De uitnodiging voor het Brookfeest heeft u inmiddels ontvangen. Via onderstaande link kunt u deze ook digitaal bekijken.

Programmaboekje Brookfeest 2014

Het programma in vogelvlucht:
De zaterdagmiddag hebben we voor de jeugd diverse leuke kermis activiteiten en brengt clown Peter een bezoek. Begin van de avond volgt dan het traditionele vogelschieten en ontvangen we de schutterskoning 2013 Jan Elkink en schuttersprins 2013 Rein Klein Twennaar. Nadat de nieuwe schuttersroyals bekend zijn wordt er zaterdagavond feest gevierd met muziek van de band Trademark.

Clown Peter  IMG-20140508-WA0002

Zondagochtend starten we om 10.00 uur met de brunch. Voor de brunch werken we met opgave en hiervoor zal een bestuurslid binnenkort bij u langs komen. Tijdens de brunch met aansluitend het frühshoppen treden de Grössmeijers op, maar ook onze eigen talenten. Het Brookduo, de mysterie guest, de winnaars van het Koningsbal en TMF mogen natuurlijk niet ontbreken.

Grossmeijers-2

We hopen dat we er samen weer een gezellig en geslaagd weekend van kunnen maken en kijken uit naar jullie komst!