Toneelgroep Markelosebroek brengt ‘Slipjacht’ op de planken!

Toneelgroep Markelosebroek zal eind januari en begin februari de klucht “Slipjacht” opvoeren in het Brooktheater. Dit jaar staan Bennie Snellink en Joke Lodeweges niet op de planken, maar maakt Willian Potman wel zijn rentree.  In de klucht heeft Derk van Jenny een rood damesslipje geleend. Als voorbeeld voor zijn kameraad, die sexy ondergoed voor zijn vriendin wil kopen (zegt hij).  Maar als Derk het slipje terug wil brengen, is vrouw Wetman in de kamer. Derk verbergt het slipje daarom zo lang in een jas die aan de kapstok hangt. De eigenaar van de jas, Bart, heeft helemaal geen belang bij een damesslipje, en stopt het weer in een andere jas. En zo verwisselt het slipje nog een paar keer van eigenaar. Wanneer vrouw Wetman het slipje vindt, beginnen de problemen. Als er dan ook nog door wat pensiongasten van kamer geruild wordt, zonder daar iets over te zeggen, ontstaan er nog meer misverstanden…

De geplande uitvoeringsdata zijn vrijdag 27 januari, woensdag 1 februari, vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari 2012 allen ’s avonds vanaf 20.00 uur in de brookschole. Dus mensen kom kijken naar het brooktoneel!

Voorafgaand aan de jaarvergadering op vrijdag 13 januari 2012 van 19.45 tot 20.30 uur start de kaartverkoop, daarna zijn kaarten per email inekeoosterkamp@hotmail.nl of telefonisch 0547-262786 te bestellen. Kaarten kosten €5,- per stuk en de basisschooljeugd mag gratis naar binnen.

Inmiddels zijn alle voorstellingen UITVERKOCHT!