Koninginnedag 2010: Markelosebroek/Dijkerhoek eindigen op de 2e plaats!

Dit jaar was Koninginnedag weer een geslaagde dag met leuke spellen en vol gezelligheid! Het thema was Duits en de coaches moesten zich naar het thema verkleden. Wendy Stoelhorst en Gerwin Nijhuis, onze coaches, ontvingen hiervoor maar liefst 8 punten! Alleen Stokkum kreeg 10 punten, maar die bedenken altijd van die leuke dingen!
De spellen waren leuk! Bij het levend voetbalspel gingen we er met de winst vandoor. Het buikglijden ging ook erg goed maar werd uiteindelijk afgekeurd vanwege de gebruikte zeep. Van iedere buurt moesten vervolgens 2 personen opnieuw. Andere spellen waren langlaufen, strandspel, braadworsten vangen en als laatste het zwembadspel. Met bierpullen moest je over een balk lopen met daaronder een grote bak met water, de andere buurt mocht je met een bal aan het touw ervan af gooien. Het was een zeer geslaagde dag en ondanks het regenachtige weer deed iedereen enthousiast mee. We zijn dan ook 2e geworden, met maar 1 punt verschil op de koploper en dat hebben we allemaal samen gedaan!!
’s Avonds was er de soundmixshow. Hennie Stobbe (de buurman van Gerwin Nijenhuis) vertegenwoordigde Markelosebroek/Dijkerhoek met het liedje ‘Du’. Hij deed het fantastisch en werd 6e. Alle punten bij elkaar maakte dat wij op een 2e plek zijn geëindigd! En dat hebben goed gevierd! Ik hoop dat er volgend jaar ook weer veel jongens en meisjes mee zullen doen want we waren een SUPERTEAM!

herschaalde kopie van foto2190